Tutustu Emmaan.

Emma on Lappeenrannasta kotoisin oleva pilates- ja barreammattilainen. Hän on harrastanut liikuntaa eri lajien muodossa koko ikänsä, ja pilateskin tuli hänen elämäänsä ensin harrastuksen muodossa.

Lajin hienous vakuutti nopeasti, sillä pilateksen periaatteet ja luonnollisen liikkeen tavoittelu tukevat hyvin näkemystä siitä, kuinka liike syntyy kehoa kunnioittaen. Jo muutaman harjoituskerran jälkeen keho tuntui kevyemmältä, ja Emma totesi pilateksen hienouden: lempeää, mutta tehokasta!

Barre puolestaan vei mukanaan ensi kokeilun pohjalta. Huolellisesti tehdyt, eri tavalla tehokkaat, liikkeet yhdistettynä mukaansa tempaavaan musiikkiin, toivat harjoitteluun uudenlaista liikunnan iloa ja haastetta, eikä Emmaa tarvinnut enempää vakuutella.

Emma valmistui keväällä 2016 Third Generation Pilates Teacher -koulutuksesta, ja on siten Comprehensively Trained Pilates Teacher of Lolita’s Legacy, sekä Suomen Pilatesyhdistyksen hyväksymä pilatesohjaaja. Barreohjaajaksi hän valmistui Barre Academyn koulutuksesta keväällä 2019, ja hän on käynyt Spiraalistabilaatio kurssit ABCD. Emmalla on takanaan myös fysioterapian sekä yleisen ja aikuiskasvatustieteen opintoja.

Emma ohjaa laitepilates- ja barretunteja hyvin varustelluilla pilatesstudioilla Helsingissä, Pilates Helsinki ja Pilatesstudio Arabia. Hän ohjaa myös mattopilates- ja barretunteja Joogakoulu Shantissa. Ryhmätuntien lisäksi Emma ohjaa yksilö-, yritys- ja tilaustunteja, joko pilatesstudioilla tai yritysten toimipisteissä.

Emma kokee, että pilatesohjaus on enemmän kuin pelkkää liikkeiden ohjaamista, ja haluaa auttaa asiakkaitaan löytämään kokonaisvaltaisen hyvän olon. Kiinnostus hänen omiin lajeihin, pilatekseen ja barreen, sekä kehon tuottamaan liikkeeseen lisääntyy päivä päivältä, ja Emma kouluttautuukin säännöllisesti syventääkseen ymmärrystään.
Ohjaajana Emma on tarkka ja iloinen, ja hän ohjaa suomeksi sekä englanniksi.